digitaleseren

Belettering

Belettering is een reclamevorm die wordt toegepast door het plakken van vinyl op verschillende ondergronden. De meest voorkomende toepassingen van belettering zijn die van autobelettering (voertuigbelettering) of winkelbelettering. Belettering kan een permanente reclameuiting zijn, maar kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

enkel kleurigFull color stickerspandoek

raam belettering

Op deze pagina kunt u hoge kwaliteit snijfolies bestellen voor raambelettering. De raamstickers zijn geschikt voor langdurig buitengebruik. De raamstickers kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van ramen geplakt worden. U ontvangt maar liefst 3 jaar garantie.

U kunt een eigen ontwerp aanleveren. Bijvoorbeeld tekst of een logo. De belettering is leverbaar vanaf 5 x 5 cm tot 50m x 135 cm.

etchfolie

Autobeletterign

Voertuigreclame is een zeer krachtig medium. Uit onderzoek blijkt een autobelettering zelfs de goedkoopste manier van adverteren te zijn.
Vrachtwagens, bestelbusjes, auto’s en (stads)bussen zijn zeer geschikt om uw boodschap aan een grote groep te presenteren. Letterlijk rijdende reclame voor uw bedrijf of product.

Magneetplaat

De kracht van een autoreclame zit niet per definitie in het formaat ervan, een autobelettering kan uitgevoerd worden van subtiel of discreet tot heel opvallend met grote full colour afbeeldingen. Sign office maakt naar uw wens een passend ontwerp en zorgt voor een perfecte uitvoering.

Auto belettering
auto-belettering
t-shirt-2

TEXTIELDRUK

Bij Sign Office kunt u zeer voordelig textiel laten bedrukken.  Standaard bedrukken wij uw kleding met behulp van flex-druktechniek. Bij deze techniek wordt zeer dun PU materiaal uitgeplot en met hitte en druk op de kleding geperst. Deze techniek heeft een zeer goede wasbaarheid en is zeer geschikt voor werkkleding!

kleiding bedrukken